Heeft u een vraag?

De biologische groothandel die ook u zal overtuigen
Omdat bio de toekomst is

Om in België mee te kunnen draaien in de wereld van biologische groothandelaars is het noodzakelijk de correcte en erkende certificaten te kunnen voorleggen. Klanten willen namelijk zekerheid dat een biogroothandel verkoopt wat hij beweert. Bioleverancier Biovibe uit Sint-Katelijne-Waver legt u gegarandeerd de nodige erkenningen voor, die ervoor zorgen dat u honderd procent zeker bent dat onze producten echte bioproducten zijn.

Het biolabel, uw garantie

U vindt het biolabel op al onze documenten die zich bij de groenten en fruitverpakkingen bevinden. Wij zijn als de nummer één biologische groothandel van België trots op onze goederen en houden dan vast aan transparantie naar onze klanten toe. Dit zorgt ervoor dat wij reeds jarenlang trouwe klanten hebben die graag terugkomen.

Eerlijke prijzen voor eerlijke groothandelsproducten

Daarnaast bieden wij als biologische groothandel in België, gevestigd in Sint-Katelijne-Waver enkel topproducten aan eerlijke, marktconforme prijzen zodat u ook nog steeds voldoende ruimte hebt om winst te maken.

Bel of mail ons en wij helpen u verder bij het maken van de juiste productkeuze of bij het opstarten van uw biogamma indien u graag een bio-assortiment wilt aanbieden aan uw klanten. Het team van bioleverancier Biovibe helpt u graag verder!

Biovibe

Kempenarestraat 44 A
2860 - Sint-Katelijne-Waver


Tel.: 015 70 00 92 015 70 00 92

BTW BE 0535.764.652

Waarom voor ons kiezen?

  • Een familiebedrijf met een hart voor het vak
  • Zes dagen op zeven geopend
  • Het biolabel als kwaliteitsgarantie
  • Altijd vers en lekker
  • Strenge selectie op kwaliteit
  • In België en in het buitenland