Heeft u een vraag?

Groothandel in biologisch fruit en groenten
Ervaring en kennis met passie voor het vak

Voor Biovibe, leverancier uit Sint-Katelijne-Waver is de fruit- en groentesector zonder twijfel de mooiste sector die er is. Een gezonde levensstijl vraagt een gevarieerd dieet met de nodige porties groenten en fruit.

Ethisch verantwoord consumeren

Als biologische groente- en fruitgroothandel zijn wij bovendien van mening dat ook de herkomst van de vruchten correct moet zijn. En dit is niet altijd het geval. Heel wat groenten en fruitsoorten worden behandeld met diverse stoffen en pesticiden waardoor het 'gezonde aspect' vaak ver te zoeken is.

Meer dan 40 jaar vakkennis

Omdat wij als groothandel in biologisch fruit en groenten al meer dan 40 jaar gepassioneerd zijn door kwaliteitsproducten, weten wij hoe belangrijk het is de biologische herkomst en correcte behandeling van onze biovoeding te garanderen aan onze klanten. Met een team van zes mensen, waaronder vier zaakvoerders, zorgen wij dan ook voor optimale controle. Zowel Rony, Ive, Andre, Johan als Erwin staan steeds klaar om u te woord te staan bij vragen of opmerkingen.

Het biolabel garandeert u de juiste kwaliteit

Optimale controle van zowel de bioproducten als leveranciers zorgen voor een garantie naar onze klanten toe. Ons 'bio-label' en de nodige certificaten geven u dat tikkeltje extra zekerheid die u bij andere groothandels in fruit en groenten misschien niet vindt.

Contacteer onze groothandel in biologisch fruit in Sint-Katelijne-Waver meteen als u ook zeker wilt zijn dat u uw klanten échte bioproducten aanbiedt en deze bij de meest betrouwbare leverancier van België wenst in te kopen!

Biovibe

Kempenarestraat 44 A
2860 - Sint-Katelijne-Waver
Ligging

Tel.: 015 70 00 92 015 70 00 92

BTW BE 0535.764.652

Waarom voor ons kiezen?

  • Een familiebedrijf met een hart voor het vak
  • Zes dagen op zeven geopend
  • Het biolabel als kwaliteitsgarantie
  • Altijd vers en lekker
  • Strenge selectie op kwaliteit
  • In België en in het buitenland