Logo

Zowel voor grote als voor kleine afnames in biologische groenten en fruit

  • Email [email protected]
  • Kempenarestraat 44 A
    2860 - Sint-Katelijne-Waver
  • BTW: BE 0535.764.652

Page : CERTIFICATEN

Share

CERTIFICATEN

U vindt het biolabel op al onze documenten
die zich bij de groenten en fruitverpakkingen bevinden.

015 32 07 42

De biologische groothandel die ook u zal overtuigen Omdat bio de toekomst is

Om in België mee te kunnen draaien in de wereld van biologische groothandelaars is het noodzakelijk de correcte en erkende certificaten te kunnen voorleggen. Klanten willen namelijk zekerheid dat een biogroothandel verkoopt wat hij beweert. Bioleverancier Biovibe uit Sint-Katelijne-Waver legt u gegarandeerd de nodige erkenningen voor, die ervoor zorgen dat u honderd procent zeker bent dat onze producten echte bioproducten zijn.

Het biolabel, uw garantie

U vindt het biolabel op al onze documenten die zich bij de groenten en fruitverpakkingen bevinden. Wij zijn als de nummer één biologische groothandel van België trots op onze goederen en houden dan vast aan transparantie naar onze klanten toe. Dit zorgt ervoor dat wij reeds jarenlang trouwe klanten hebben die graag terugkomen.

Eerlijke prijzen voor eerlijke groothandelsproducten

Daarnaast bieden wij als biologische groothandel in België, gevestigd in Sint-Katelijne-Waver enkel topproducten aan eerlijke, marktconforme prijzen zodat u ook nog steeds voldoende ruimte hebt om winst te maken.

Bel of mail ons en wij helpen u verder bij het maken van de juiste productkeuze of bij het opstarten van uw biogamma indien u graag een bio-assortiment wilt aanbieden aan uw klanten. Het team van bioleverancier Biovibe helpt u graag verder!