Logo

Zowel voor grote als voor kleine afnames in biologische groenten en fruit

  • Email [email protected]
  • Kempenarestraat 44 A
    2860 - Sint-Katelijne-Waver
  • BTW: BE 0535.764.652

Page : WIE ZIJN WIJ?

Share

WIE ZIJN WE

Met een team van zes mensen, waaronder vier zaakvoerders,
zorgen wij dan ook voor optimale controle.

015 32 07 42

Groothandel in biologisch fruit en groenten Ervaring en kennis met passie voor het vak

Voor Biovibe, leverancier uit Sint-Katelijne-Waver is de fruit- en groentesector zonder twijfel de mooiste sector die er is. Een gezonde levensstijl vraagt een gevarieerd dieet met de nodige porties groenten en fruit.

Als biologische groente- en fruitgroothandel zijn wij bovendien van mening dat ook de herkomst van de vruchten correct moet zijn. 

Meer dan 40 jaar vakkennis

Omdat wij als groothandel in biologisch fruit en groenten al meer dan 40 jaar gepassioneerd zijn door kwaliteitsproducten, weten wij hoe belangrijk het is de biologische herkomst en correcte behandeling van onze biovoeding te garanderen aan onze klanten. Met een team van zes mensen, waaronder vier zaakvoerders, zorgen wij dan ook voor optimale controle. Zowel Rony, Ive, Andre, Johan als Erwin staan steeds klaar om u te woord te staan bij vragen of opmerkingen.

Het biolabel garandeert u de juiste kwaliteit

Optimale controle van zowel de bioproducten als leveranciers zorgen voor een garantie naar onze klanten toe. Ons 'bio-label' en de nodigecertificatengeven u dat tikkeltje extra zekerheid die u bij andere groothandels in fruit en groenten misschien niet vindt.

Contacteer onze groothandel in biologisch fruit in Sint-Katelijne-Waver meteen als u ook zeker wilt zijn dat u uw klanten échte bioproducten aanbiedt en deze bij de meest betrouwbare leverancier van België wenst in te kopen!

In beeld